Joan Grau 

 

 

"Puc dir que sóc dels pocs guionistes que ha tingut la sort d'haver estat alumne del Pep (quan era professor a la Universitat Autònoma de Barcelona) i, temps després, company de treball. 

Hem coincidit en diversos programes (sèries, lates, esquetxos, gales ...) i puc assegurar que el Pep és un professional TOT TERRENY. El seu talent per escriure fa que destaqui sempre per sobre dels altres. 

Entre les seves virtuts destacaria la seva VERSATILITAT, el seu talent per al HUMOR i, una cosa difícil d'aconseguir: té un ESTIL PROPI. Quant a la seva especialitat, l'humor, puc dir que hi ha guionistes bons, hi ha experts, hi ha mestres ... i després ve el Pep. 

És molt TREBALLADOR i, sobretot, RÀPID i EFECTIU en els lliuraments. El més ràpid que he conegut. Defensa el seu CRITERI però sempre amb FLEXIBILITAT per adaptar-se als canvis de directors i productors, tan habituals en aquesta professió. Sap escoltar i té cintura per enxampar els "girs inesperats" que demanen productors i directors. 

Sap treballar en equip. És més, tenir-lo en un equip, sempre fa millors a la resta i garanteix qualitat en el guió final i un bon ambient de treball. És un 10 EN COMPANYONIA, BON HUMOR i SIMPATIA, i això fa que treballar amb ell sigui sempre un plaer, la qual cosa repercuteix en el resultat de la feina. 

Apostar pel Pep, sempre és un encert! Ni t'ho pensis!"