37 anys de diferència


L’Alba acaba de rebre la notícia: és una de les guanyadores del Concurs de redacció que patrocina la Coca-cola. Encara no sabem en quin lloc ha quedat, però ja ha rebut la carta i les invitacions per assistir a l’entrega el 8 de juny.

He recordat la il·lusió que em va fer rebre una carta molt semblant (en castellà, això sí: a la meva època es participava a nivell “nacional”) fa 37 anys. M’he passat una bona estona remenant calaixos i, miraculosament, l’he trobada.

Emociona col·locar-les juntes i veure com la història es va repetint. Els testos s’assemblen a les olles, diu el refrany.

Jo vaig quedar tercer de Catalunya. Ja he avisat l’Alba que, si ho millora, la fotré fora de casa.

O me’n vaig jo. No, de bon rotllo.

6
, ,

4 respuestas a “37 anys de diferència”

 1. Feicita al geni de la teva filla de part nostra!!!!

  Recorda el que et vaig dir l’altre dia…

  «l’Alba escriu millor que tu»

  jajajajajajaja
  (ja se que et fa ràbia)

 2. No sé si escriu millor que tu, però això és jugar amb influència…
  Entenc, per això, el resultat final. Si hagués llegit aquest post abans, no m’hagués posat tan nerviós.
  Una abraçada i gràcies de part dels meus fills

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.