Sketchistes


A la imatge 1, a les majestuoses escales d’accés a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès amb els meus fantàstics alumnes (acabats de diplomar) del curs sobre escriptura professional de l’sketch, titulat lògicament “Sketch no és nom de torero”. 

 

De baix a dalt: Ricardo, jo, Jordi, Guillem, Lluís, Judith i Clàudia. Al principi del curs, tenia dos objectius fonamentals: que aprenguessin coses i, sobretot, que s’ho passessin molt bé. A jutjar pel tip de riure que ens vam fer a l’aula 408, almenys el segon objectiu es va assolir. Gràcies, sketchistes!

2013-05-12 08.35.44

Per cert: ahir, cadascun d’ells es va emportar un diploma amb el seu nom (imatge 2), que l’acredita oficialment com a sketchista.

Més seriós, impossible.

Ehem.

 

6
,

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.